19. 10. 2021

Letos podruhé hrajeme doma a voilá – s vámi, naši milí diváci!

V sobotním domácím utkání 5.kola Uniqa volejbalové Extraligy přivítáme hosty z Brna, kteří k nám míří se sebevědomím podpořeným dvěma vítězstvími z doposud odehraných utkání. Hlavně v utkání proti pražským Lvům, aspirantům na titul letošního ročníku extraligy, si hráči Brna dokázali, že se mohou poměřovat i s těmi nejlepšími celky domácí soutěže.

Volejbal Brno prošel stejně jako my obměnou hráčského kádru. Odešly opory Licek s Pražákem (Jihostroj a Dukla), již dříve pak Římal do Karlovarska a v neposlední řadě talentovaný nahrávač Adam Provazník do našeho týmu. Pro Adama tedy bude toto vzájemné měření sil velice zajímavé a zároveň první oficiální. V tom neoficiálním jsme totiž v přátelském utkání Brnu podlehli.

Brno však svůj kádr doplnilo zejména vlastními odchovanci, což je sympatický krok. Z jihu Čech přišel tým posílit smečař Marek Zmrhal. Ten by měl společně s Michalem Hrazdirou a nahrávačem Duc Luan Truongem tvořit hlavní osu základní sestavy družstva.

Náš tým BLACK VOLLEY BESKYDY si v neúplné tabulce drží průběžné sedmé místo po čtyřech zápasech, v nichž jsme dokázali dvakrát zvítězit a urvat 5 bodů za výhry 3:2 s VK Ostrava a 3:1 s Fatrou Zlín. Naposledy jsme nestačili na Kladno, kde jsme na půdě soupeře nevyhráli ani set a máme tak o motivaci do dnešního boje postaráno.

Zajímavostí a novinkou v týmu BLACK VOLLEY BESKYDY je angažmá nového hráče, mladého smečaře Matěje Kolouška (ročník 2000), který k nám přicestoval z Ústí nad Labem a měl by posílit náš tým zejména na příjmu a celkově v defenzivní části hry.

Přejme tedy nejen Matěji Kolouškovi, ale i celému týmu mnoho štěstí a zdaru v dnešním utkání!

Příznivci a fanoušci našeho týmu; BAVTE SE!

Váš tým BLACK VOLLEY BESKYDY!