12. 01. 2022

S Kladnem se utkáme před TV kamerami

Zápas volejbalové Extraligy mužů se odehraje v pondělí 17. ledna 2022 od 17 hodin. Česká televize jej bude vysílat v přímém přenosu na ČT Sport.

Vážení volejbaloví přátelé,

Na domácí palubovce přivítáme další tým z elitní pětice volejbalové Uniqa extraligy a to aktuálně čtvrté Kladno.

Také tento tým spoléhá na své opory v hráčském kádru pocházející převážně z ciziny. Mezi kladenskými „Orly“ nalezneme hned pět zahraničních hráčů. Zejména v útočné fázi hry se Kladno opírá o finského smečaře Seppänena a lotyšského univerzála Platačse. Na pozici druhého smečaře nejčastěji nastupuje poslední dobou výborně hrající Jiří Kraffer a zaskakuje nestárnoucíTomáš Hýský.

V této sezóně podává Kladno vyrovnané výkony bez výkyvů a zjednodušeně se dá říci, že až na jednu výjimku stabilně poráží týmy hůře postavené v tabulce, naopak s lepšími prohrává. Nebylo by proto od věci toto pravidlo porušit a obrat kladenské o nějaké body.

Dnešní utkání bude specifické nejen nezvyklým termínem, ale hlavně přítomností televizních kamer. ČT Sport bude toto střetnutí vysílat v přímém přenosu již od 17 hodin.

Náš tým BLACK VOLLEY BESKYDY bude stále ochuzen o smečaře Mečiara, který se podrobil artroskopické operaci kolene a do hry zasáhne nejdříve za dva týdny. Na skvělou formu z konce minulého roku jsme bohužel nenavázali v posledním zápase v Ostravě, kde jsme prohráli 0:3 a vstup do nového roku se nám příliš nevydařil. Desátá příčka, zaručující pokračování v soutěži v předkole Play Off, se nám vzdálila, kdy na desátou Duklu Liberec ztrácíme 4 body a na devátou VK Ostravu bodů sedm.

Přejeme příjemné shlédnutí dnešního utkání, děkujeme stále za projevenou podporu a důvěru!

Váš tým BLACK VOLLEY BESKYDY!